Σαλάτα με Ψητό Σολωμό και Noodle Ρυζιού
Υλικά
500 gr. φρέσκο φύλλο noodle ρυζιού
600 gr. φρέσκο φιλέτο σολωμού
2 λεμόνια
1/2 φλιτζάνι caper berries (μεγάλη κάπαρη)
350 gr. νεροκάρδαμο
1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο noodle σε λωρίδες πλάτους 4 εκ. Τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο μπωλ και σκεπάζουμε με ζεστό νερό, ξεχωρίζοντας τα κομμάτια το ένα από το άλλο, αφήνουμε για 1 λεπτό και βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα σκουπίζουμε ελαφρά. Κόβουμε το σολωμό σε λεπτές φέτες. Κόβουμε τα λεμόνια στα 8. Μαγειρεύουμε το σολωμό σε τηγάνι που έχουμε περάσει με το ελάχιστο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ή στο grill μέχρι να γίνει όπως τον επιθυμούμε. Το ίδιο κάνουμε και με τα λεμόνια μέχρι να ροδίσουν. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ το ψάρι, τα λεμόνια και τα υπόλοιπα υλικά μας μαζί με το wasabi dressing και ανακατεύουμε ελαφρά.