Σαλάτα με Ψητό Σολωμό και Noodle Ρυζιού

Εκτύπωση Συνταγής

Υλικά

500 gr. φρέσκο φύλλο noo­dle ρυζιού

600 gr. φρέσκο φιλέτο σολωμού

2 λεμόνια

1/2 φλιτζάνι caper berries (μεγάλη κάπαρη)

350 gr. νεροκάρδαμο

1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Wasabi Dress­ing

Εκτέλεση

Κόβουμε το φύλλο noo­dle σε λωρίδες πλάτους 4 εκ. Τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο μπωλ και σκεπάζουμε με ζεστό νερό, ξεχωρίζοντας τα κομμάτια το ένα από το άλλο, αφήνουμε για 1 λεπτό και βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα σκουπίζουμε ελαφρά. Κόβουμε το σολωμό σε λεπτές φέτες. Κόβουμε τα λεμόνια στα 8. Μαγειρεύουμε το σολωμό σε τηγάνι που έχουμε περάσει με το ελάχιστο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ή στο grill μέχρι να γίνει όπως τον επιθυμούμε. Το ίδιο κάνουμε και με τα λεμόνια μέχρι να ροδίσουν. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ το ψάρι, τα λεμόνια και τα υπόλοιπα υλικά μας μαζί με το wasabi dress­ing και ανακατεύουμε ελαφρά. 

Share