…μετά από πολλά Ρίχτερ

Photo by Philippe Le Tellier, Paris Match , 1953 

Από το 1903 που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της η πρώτη κάτοχος του σήματος και μέχρι σήμερα, η καλλιέπεια και η υγεία των καταναλωτών ήταν το κύριο μέλλημά μας. Σήμερα έχοντας μεγαλώσει 10 γενεές υγειών Ελλήνων, η καμηλάρης α.ε.β.ε. παράγει μια συλλογή φυτικών ελαίων και φρέσκων βουτύρων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που διατίθεται σε πολλά σημεία ανά την Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Αυστραλία και στον Καναδά.

Εμπλουτίσαμε τη γκάμα μας με συλλογή φρέσκων βουτύρων, ARISTON, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΑRISTON, ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ARISTON, SOFT ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ & SO_SOFT ΔΙΑΙΤΗΤΙΚO και ΑRISTON μαργαρινών, πάντα με την εγγύηση ΑRISTON και διακριτικό σήμα τον εύζωνα με το 10 εικονοποιημένο στα χέρια του.

Η εταιρεία έχει εστιαστεί στην αντιπροσώπευση-διανομή εξαιρετικών σημάτων του εξωτερικού σε τρόφιμα και μη τρόφιμα, όπως τα Ιταλικά τυροκομικά Auric­chio, τα αρτοσκευάσματα Roland, οι σαρδέλες Πορτογαλίας Lucas και τα βερνίκια παπουτσιών EG-GU, τα οποία θα αναγνωρίσετε από το σήμα καμηλάρης στο πίσω μέρος των συσκευασιών.

Η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος,
Άννα — Μαρία Καμηλάρη

τα video μας

τα video μας