Quiche με Βάση Μανιταριών

Υλικά

Υλικά για τη βάση:

1 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
250 gr. μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι τριμμένα cream crack­ers
αλάτι
πιπέρι

Υλικά για τη γέμιση:

2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 φλιτζάνια τριμένο Rega­to
250 gr. κρέμα γάλακτος
3–4 αυγά
3–4 κουταλιές παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα

Εκτέλεση

Σωτάρουμε με 1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ τα μανιτάρια μέχρι να πιούν τα υγρά τους και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τα cream crack­ers, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Αλείφουμε την ταρτιέρα με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ρίχνουμε το μείγμα και το στρώνουμε σαν βάση.
Σωτάρουμε στις άλλες δύο κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ τα φρέσκα κρεμμυδάκια, που τα έχουμε ψιλοκόψει, μέχρι να μαραθούν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε το Rega­to και το στρώνουμε πάνω από τη βάση.
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα και την παρμεζάνα και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τη γέμιση.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς περίπου 35 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει.

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top