Στριφτάρια με Bacon και Παρμεζάνα

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας

5 κουτάλιες τριμμένη παρμεζάνα

1/2 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα

5–6 φετάκια bacon κομμένα σε λεπτές λωρίδες

Λίγο λιωμένο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, για επάλειψη της σφολιάτας

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τη σφολιάτα. Την κόβουμε στη μέση. Μετά κάθε κομμάτι το κάνουμε λωρίδες με πλάτος 2 δάκτυλα. Αλείφουμε με λιωμένο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ τα φύλλα. Πασπαλίζουμε πάπρικα, από πάνω την παρμεζάνα και από πάνω βάζουμε τις λωρίδες του bacon. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουνε ελαφρά.

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top