Στριφτάρια με Bacon και Παρμεζάνα
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
5 κουτάλιες τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
5–6 φετάκια bacon κομμένα σε λεπτές λωρίδες
Λίγο λιωμένο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, για επάλειψη της σφολιάτας
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη σφολιάτα. Την κόβουμε στη μέση. Μετά κάθε κομμάτι το κάνουμε λωρίδες με πλάτος 2 δάκτυλα. Αλείφουμε με λιωμένο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ τα φύλλα. Πασπαλίζουμε πάπρικα, από πάνω την παρμεζάνα και από πάνω βάζουμε τις λωρίδες του bacon. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουνε ελαφρά.