Τυνησιακή Τονοσαλάτα

Υλικά

2 σφιχτά βρασμένα αυγά

1 μέτρια πιπεριά καυτερή πράσινη

2 μέτριες τομάτες

4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 μεγάλα φιλέτα αντζούγιας, στραγγισμένα & ψιλοκομμένα

10 ψιλοκομμένες πράσινες ελιές

2 πιπεριές chilli

2 κουταλάκια ψιλοκομμένης μέντας

185 gr. τόνος κονσέρβα, στραγγισμένος & κομμένος

haris­sa-Style Dressing

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τα αυγά και τα ψιλοκόβουμε. Το ίδιο κάνουμε με την τομάτα, τα κρεμμυδάκια, την πράσινη πιπεριά και το chilli.

Τα βάζουμε όλα τα υλικά μας σε μία μεγάλη σαλατιέρα περιχύνουμε με το haris­sa-style dress­ing και ανακατεύουμε. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top