Τυνησιακή Τονοσαλάτα
Υλικά
2 σφιχτά βρασμένα αυγά
1 μέτρια πιπεριά καυτερή πράσινη
2 μέτριες τομάτες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 μεγάλα φιλέτα αντζούγιας, στραγγισμένα & ψιλοκομμένα
10 ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
2 πιπεριές chilli
2 κουταλάκια ψιλοκομμένης μέντας
185 gr. τόνος κονσέρβα, στραγγισμένος & κομμένος
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα αυγά και τα ψιλοκόβουμε. Το ίδιο κάνουμε με την τομάτα, τα κρεμμυδάκια, την πράσινη πιπεριά και το chilli.
Τα βάζουμε όλα τα υλικά μας σε μία μεγάλη σαλατιέρα περιχύνουμε με το harissa-style dressing και ανακατεύουμε.