Διατροφική αξία και χρήσεις του Ariston

Γειά σας,

Πρωτοεμφανίστηκα στα ράφια των παντοπωλείων το 1903. Έκτοτε το προιόν έρχεται ανανεωμένο στην κουζίνα σας το 2004 .Σε αντίθεση με τις θεωρίες του 80 ‚που πρόσφατα αποδείχτηκαν αστήρικτες,τα λιπαρά βοηθούν τον οργανισμό σε βασικές λειτουργίες .Το ελαιόλαδο ‚πλούσιο σε μονοακόρεστα ‚δεν θεωρείται ενδεδειγμένο για ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 180 βαθμούς.Λίγοι το ξέρουν στην Ελλάδα,στην Βόρεια Ευρώπη όμως είναι σε όλους γνωστό Η μαργαρίνη έχει μόνο-και διγλυκερίδια και δυστυχώς η ποιότητα των λαδιών που περιέχει δεν διακρίνεται .

Το ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες με μαγειρικά προιόντα ‚αποτελεί την άριστη επιλογή .Το  ARISTON παράγεται με απλή ανάμειξη στερεών λαδιών ‚βουτύρου και ρευστών λαδιών ‚χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα .Τα λάδια του διατηρούν αναλλοίωτες τις βιταμίνες τους και δεν γίνονται τοξικά .

Χαρακτηρίζεται από σωστή κατανομή κορεσμένων και πολυακόρεστων λιπαρών ουσιών ‚40% και 60% αντίστοιχα ‚χωρίς να περιέχει υδρογωνομένα λιπαρά . Η σύνθεσή του 33% φοινικέλαιο ‚η πλουσιότερη πηγή βιταμίνης Ε ‚5% ελβετικό αγελαδινό βούτυρο και φρέσκα σπορέλαια ειδικά για υψηλές θερμοκρασίες,θα σας χαρίσει εκτός από υπέροχη γεύση ‚υπέροχο δέρμα .Αρνήθηκα να μπώ σε πλαστικό κουτί ‚για να στοιχίζω φθηνότερα .Σε πολυτελές λευκοσιδηρό δοχείο ‚για να το απολαμβάνετε φρεσκότατο μέχρι την τελευταία κουταλιά .Διατηρείται τέλεια και εκτός ψυγείου .

Αν έχετε ευαίσθητο στομάχι ή θέλετε να στηρίξετε φυσικά την διατροφή σας ‚χρησιμοποίηστε άφοβα ΑRISTON σε οτιδήποτε προορίζεται για ψήσιμο .

Έχοντας μεγαλώσει 6 γενιές υγειών Ελλήνων ‚θέλω να καλοσωρίσω και σας στην υγειινή κουζίνα του ΑRISTON .

Το site μου   www.aristonkitchen.gr   είναι στην διάθεσή σας για καταπληκτικές συνταγές , μυστικά αντιγήρανσης και συμβουλές υγειινής διατροφής .

Με πολλή αγάπη,

Aristonkitchen.gr

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top