Harissa-Style Dressing

Εκτύπωση Συνταγής

Υλικά

2 κουταλιές ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη

1 κουταλάκι ξερός κολίανδρος

1 κουταλάκι σπόροι αγριοκύμινου

1 κουταλιά χυμός λεμονιού

2 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο και τους σπόρους κολίανδρου και αγριοκύμινου. Ανακατεύουμε μέχρι να μυρίσει. Στο τέλος ανακατεύουμε σε ένα μπωλ με το ξύδι και το λεμόνι. Συνδυάζεται με Τυνησιακή Τονοσαλάτα.

Share