Ρολλό με Μπρόκολο και Λουκάνικα
Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα ή κουρού
300 gr. λουκάνικα cocktail
400 gr. μπρόκολο σε μπαστουνάκια
350 gr. κασέρι
3 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
3 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε για 6–7 λεπτά το μπρόκολο και το σουρώνουμε. Ζεσταίνουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και σωτάρουμε λίγο το μπρόκολο. Το αλατοπιπερώνουμε και με τρυπητή κουτάλα το βγάζουμε σε ένα μπωλ. Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε τα λουκάνικα κομμένα στη μέση και τα ρίχνουμε στο μπωλ με το μπρόκολο, αφού τα στραγγίξουμε με τρυπητή κουτάλα. Τρίβουμε το κασέρι και το προσθέτουμε. Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά, τα ρίχνουμε στο μπωλ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε τη σφολιάτα. Βάζουμε σε κάθε φύλλο τη μισή γέμιση. Διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό. Βάζουμε τα 2 ρολά μας σε ένα Pyrex που το έχουμε αλείψει με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ με την ένωση προς τα κάτω, για να μην ανοίξουν.
Χαράζουμε ελαφρά την επιφάνεια των ρολών. Αλείφουμε με λίγο χτυπητό αυγό και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά.