Ρώσικη Παντζαροσαλάτα
Υλικά
4–5 μέτρια φρέσκα παντζάρια
3 μέτριες πατάτες
1 φλυτζάνι αρακά
1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα παντζάρια και τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο, το καθένα ξεχωριστά. Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσουν και τα κόβουμε σε σχήμα σφήνας. Εν τω μεταξύ, καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε σφήνες. Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίζουμε. Βράζουμε και το αρακά ξεχωριστά μέχρι να μαλακώσει. Στο τέλος βάζουμε τα παντζάρια, τις πατάτες και τον αρακά σε ένα μεγάλο μπωλ. Περιχύνουμε με Sour cream dressing και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε χλιαρή ή κρύα.