Σαλάτα με Πορτοκάλι

Εκτύπωση Συνταγής

Υλικά

4–5 μεγάλια πορτοκάλια

κόκκινο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

αλάτι

Extra παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια από τις φλούδες τους φροντίζοντας να αφαιρέσουμε μαζί και το λευκό μέρος τους. Τα κόβουμε σε ροδέλες ή φέτες, αφού έχουμε βγάλει τις μεμβράνες τους, πάνω από ένα μπωλάκι, για να μαζέψουμε το χυμό τους. Βάζουμε τα πορτοκάλια στη σαλατιέρα, αναμιγνύουμε το χυμό τους, με το ελαιόλαδο και το αλάτι και περιχύνουμε τα πορτοκάλια. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως. 

Share