Μαροκινή Σαλάτα με Πορτοκάλι και Ραπανάκι
Υλικά
6 μεγάλα πορτοκάλια χωρίς κουκούτσια
4 μεγάλα ραπανάκια
1/2 μικρό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
180 gr. μικρές μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια, βγάζουμε και την ψίχα και κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κόβουμε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες. Βάζουμε εναλλάξ φέτες πορτοκάλι και ραπανάκι στο χείλος ενός μεγάλου πιάτου. Με τις υπόλοιπες φέτες καλύπτουμε το κέντρο του πιάτου και πασπαλίζουμε με τις φέτες κρεμμύδι και τις ελιές.
Περιχύνουμε με dressing λεμονιού.