Ουγγαρέζικες Κόκκινες Πιπεριές
Υλικά
κόκκινες πιπεριές
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
πάπρικα
κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Κόβουμε κόκκινες πιπεριές και κρεμμύδι σε λωρίδες. Τις σωτάρουμε σε λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και τα ανακατεύουμε με 2 κουταλάκια πάπρικα.
Εκτός φωτιάς, προσθέτουμε 125 gr. κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Το σερβίρουμε ζεστό με χοιρινό σωτέ, κοτόπουλο ή tofu.