Μελιτζάνες Caponata

Υλικά

μελιτζάνες φλάσκες

κρεμμύδι

τομάτα

σταφίδες

κάπαρη

τοματοπελτές ΚΥΚΝΟΣ

ξύδι

1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες και το κρεμμύδι σε κύβους και σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Προσθέτουμε τη φρέσκια τομάτα κομμένη σε κύβους, τις σταφίδες, την κάπαρη, μια μικρή ποσότητα ξύδι και αλείφουμε το μείγμα με λίγο πελτέ.

Ανακατεύουμε και μόλις οι μελιτζάνες γίνουν τρυφερές ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Κατεβάζουμε και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top