Μεξικάνικη Σαλάτα

Υλικά

3 καρότα

3 κολοκυθάκια

2 μικρά αγγουράκια

2 σφιχτές τομάτες σε κομματάκια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

10 ελιές σε ροδέλες

2 avo­ca­do

Tor­tilla Chips

λίγη πάπρικα

λίγο λεμόνι

1 γιαούρτι στραγγιστό

60 gr. Roquefort

4 κουταλιές λάδι

πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα καρότα σε φετάκια και τα κολοκυθάκια juli­enne. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 3 λεπτά. Βάζουμε τα tor­tilla chips κυκλικά στη σαλατιέρα μας. Βάζουμε τις τομάτες, τα αγγουράκια σε φετάκια το κρεμμύδι και τις ελιές. Στο κέντρο βάζουμε το avo­ca­do και αμέσως του ρίχνουμε λεμόνι για να μην μαυρίσει. Σε ένα μπωλ χτυπάμε το γιαούρτι με το Roque­fort, το λάδι και λίγο πιπέρι. Περιχύνουμε τη σαλάτα και πασπαλίζουμε με πάπρικα. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top