Ταϋλανδέζικη Σαλάτα με Μοσχαράκι

Εκτύπωση Συνταγής

Υλικά

400 gr. μοσχάρι κυλότο

1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

2 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες

2 αγγούρια σε λεπτές φέτες

2 Thai Chili πιπεριές, κομμένες σε φέτες

250 gr. τοματίνια cherry

1/4 φλιτζανιού βασιλικός χοντροκομμένος

1/4 φλιτζανιού κολίανδρος χοντροκομμένος

1/4 φλιτζανιού μέντα χονδροκομμένη

Dress­ing Σκόρδου

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε το μοσχάρι στο φούρνο με 1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ μέχρι να ροδίσουν και οι δύο πλευρές ή όπως εμείς επιθυμούμε, σκεπάζουμε και αφήνουμε 10 λεπτά. Αμέσως μετά το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. Λίγο πριν σερβίρουμε βάζουμε το μοσχαράκι, τα υπόλοιπα υλικά και το dress­ing Σκόρδου και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε. 

Share