Κοκκινιστό Σμυρνέϊκο πολύ μαλακό, από το 1930 Κα Μανή

Υλικά

1,5 kg. μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κομμάτια

4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3 σκελίδες σκόρδο συνθλιμένες

3 κ.σ. ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

αλάτι, πιπέρι

μία πρέζα γαρύφαλλο & λίγη κανέλα

1 κουτί τοματάκια ψιλοκομμένα

1 κουτί μανιτάρια περίπου 400 gr. 

Εκτέλεση

Επειδή, όσο παλιότερες οι συνταγές, τόσο πιο δυνατές κατά τη γνώμη μου και λόγω της διαφημιστικής μας καμπάνιας  που έφερε πολύ νέο κόσμο κοντά στο  site μας, που βέβαια βρίσκεται στην διάθεση των καταναλωτών από το 2006, ανοίξαμε τα παλιά κιτάπια της ARISTON και αναρτούμε 2 Σμυρνέϊκες κορυφαίες συνταγές (Κεφτέδες Σμυρνέϊκοι, υπέροχοι-αφρός & Κοκκινιστό Σμυρνέϊκο, πολύ μαλακό) που δεν είχαμε αναρτήσει. Χαίρομαι που είστε κοντά μας και εύχομαι τα προϊόντα μας και οι συνταγές μας να σας δώσουν υγεία, χαρά και πολλά εύσημα από αυτούς που θα τις γευτούν! Αν υπάρχουν σε κάποιες συνταγές κάποια λάθη στα πολλά διαφορετικά updates που έχουν γίνει από την ίδρυση αυτού του site ως συνέπεια της αλματώδους  και συνεχής ανανέωσης της τεχνολογίας, ζητούμε την κατανόησή σας …
Με παντοτινή αγάπη, ο διαχειριστής HARRIS ARISTON!!!

Κοκκινιστό Σμυρνέϊκο πολύ μαλακό, από τις  7/7/1930 χαρισμένο από την Κα Μανή 

Με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος, το κρέας βγαίνει πολύ μαλακό. Πλένουμε το κρέας και το σκουπίζουμε καλά. Σωτάρουμε το κρέας μας, κομμένο σε κομμάτια, σε 3 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Βγάζουμε το κρέας και τσιγαρίζουμε 4 ψιλοκομμένα κρεμμύδια και 3 σκελίδες σκόρδο, μόνα τους. Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε το κρέας και σκεπάζουμε με ζεστό νερό, έτσι ώστε να καλυφθεί το κρέας. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για μία ώρα. Όταν το κρέας μαλακώσει προσθέτουμε ½ κουτί τομάτες ψιλοκομμένες και 400 gr.  μανιτάρια ψιλοκομμένα , προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελάχιστη κανέλλα και ελάχιστο γαρύφαλλο τριμμένο. Συνοδεύεται με πατάτες πουρέ, μακαρόνια ή ρύζι πιλάφι . 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top