Μοσχάρι Stroganoff της Ελένης Αβούρη
Υλικά
3 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρή κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
μαϊντανό
Εκτέλεση
Αγαπώ τις συνταγές της Κας Ελένης Αβούρη …
Σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ το κρέας με το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Σιγοβράζουμε για μισή ώρα.
Ανοίγουμε την κατσαρόλα, δυναμώνουμε λίγο τη φωτιά και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε για λίγο και σβήνουμε τη φωτιά.
Γαρνίρουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.