Medallion Παντζάρια

Υλικά

5–6 παντζάρια
200 gr. τυρί Philadel­phia
3 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά άνηθο
αλάτι, πιπέρι

Υλικά για τη γαρνιτούρα:

1 φλιτζάνι από το νερό που βράσαμε τα παντζάρια
1 κουταλιά ξύδι
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι Corn Flour
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλιά λάδι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε φέτες. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνουν κρέμα. Βάζουμε κρέμα ανάμεσα στις φέτες από τα παντζάρια και τα κάνουμε πυργάκια. Βάζουμε στο mix­er τα υλικά της γαρνιτούρας εκτός από το λάδι. Τα βάζουμε στο mix­er και τα χτυπάμε καλά. Μετά τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε το λάδι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση, μέχρι να πήξει. Κατεβάζουμε, περιχύνουμε τα πυργάκια και στολίζουμε με λίγο άνηθο. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top