Bruschet­ta Philadel­phia και σπανάκι 

Υλικά

Εκτέλεση

8 φέτες ψωμί μαύρο1/2 φλιτζάνι μανιτάρια
1 πακέτο τυρί Philadel­phia
400 gr. σπανάκι κατεψυγμένο ή 1 κιλό φρέσκο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές άνηθο
3/4 φλιτζανιού γάλα ή κρέμα γάλακτος
λίγο τριμμένο τυρί για γαρνίρισμα 

Ζεσταίνουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι, τον άνηθο και τα μανιτάρια. Όταν πιουν τα υγρά τους αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το γάλα ή την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Βάζουμε στο grill και φρυγανίζουμε από τη μία πλευρά το ψωμί. 

Βάζουμε σε μία πιατέλα με την άψητη πλευρά προς τα πάνω και απλώνουμε μία στρώση Philadel­phia και βάζουμε από πάνω το μείγμα με το σπανάκι και πασπαλίζουμε με το τυρί. Βάζουμε για 2–3 λεπτά στο grill και σερβίρουμε.