Αυγά Σαλάτα

Υλικά

8 αυγά

4 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

4 κουταλιές ξύδι από λευκό κρασί

1 κουταλιά μουστάρδα

1 κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα αυγά και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει για 10–12 λεπτά. Τα βγάζουμε και αφήνουμε κρύο νερό να τρέξει πάνω τους και τα ξεφλουδίζουμε.
Σε ένα δοχείο με βιδωτό καπάκι βάζουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, το ξύδι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο και τα χτυπάμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει ομοιόμορφο.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα κόβουμε με όποιον τρόπο θέλουμε.
Κόβουμε τα αυγά σε φέτες ή ροδέλες και τα βάζουμε στη σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε τη σαλάτα με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top