Γουλί και Παντζάρι με Ρόδι

Υλικά

1 μέτριο γουλί ξεφλουδισμένο κομμένο στα 2
1 μεγάλο παντζάρι
1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 κουταλάκι ζάχαρη
180 ml ζωμός κότας ή λαχανικών με λίγο αλάτι
125 gr. σπόροι ροδιού

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μισά από το γουλί σε λεπτές φέτες. Στοιβάζουμε ανά 3 ή 4 και κόβουμε juli­enne. Το ίδιο κάνουμε με το παντζάρι. Ζεσταίνουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το γουλί και σωτάρουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το παντζάρι και σοτάρουμε για 3 λεπτά ακόμα, χαμηλώνοντας την φωτιά ώστε να μην καούν τα λαχανικά μας. Όταν τα λαχανικά ροδίσουν λίγο, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ζωμό και μαγειρεύουμε μέχρι να είναι τρυφερά, για 5 λεπτά ακόμα. Με μία τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τα λαχανικά σε ένα ζεσταμένο μπωλ σερβιρίσματος. Πασπαλίζουμε με το ρόδι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top