Φιλέτα ψαριού Νισουάζ
Υλικά
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
3 κουταλάκια σκόρδο, πολτοποιημένο
2 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
65 gr. πιπεριές, ψιλοκομμένες
65 gr. μαύρες ελιές, ψιλοκομμένες
¼ κουταλάκι ξερό θυμάρι
½ κουταλάκι ξερό εστραγκόν
375 ml λευκό ξηρό κρασί
4 φιλέτα ψαριού
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία (180οC). Ζεστάνετε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ σ’ ένα τηγάνι και σωτάρετε το σκόρδο, τις ντομάτες και το κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τις πιπεριές, τις ελιές, το θυμάρι, το εστραγκόν και το κρασί. Αφήστε τα να βράσουν για 5 λεπτά, σε μέτρια φωτιά. Βάλτε τα φιλέτα σ’ ένα ρηχό Pyrex, αλειμμένο με λάδι, και περιχύστε τα με τη σάλτσα. Σκεπάστε το Pyrex και ψήστε τα φιλέτα για 20 λεπτά ή και περισσότερο, μέχρι να ψηθούν καλά.