Μπακαλιάρος ή Πέρκα με Τοματίνια και Ελιές
Υλικά
800 gr. φιλέτο μπακαλιάρου ή πέρκας
12 τοματίνια
15 μαύρες ελιές
2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 κουταλιές χοντροκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
φύλλα ρόκας για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο ψαριού σε κύβους και τα τοματίνια και τις ελιές στη μέση. Βάζουμε στο τηγάνι το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τα τοματίνια, τις ελιές, τους κύβους του ψαριού, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για 20 λεπτά. Στα 10 λεπτά γυρίζουμε τους κύβους. Προσθέτουμε το μαϊντανό, κουνάμε το τηγάνι και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βγάζουμε το φαγητό με τρυπητή κουτάλα σε μια πιατέλα, σκορπίζουμε επάνω τα φυλλαράκια ρόκας και περιχύνουμε με το ζωμό που έμεινε στο τηγάνι. Σερβίρουμε αμέσως.