Κόψε τη Ζάχαρη, Σε γερνάει πολύ

Εκτύπωση Συνταγής

4/2008 

Δυστυχώς, πρέπει να κόψετε  εντελώς τη ζάχαρη από τους καφέδες, το τσάι σας και από την μαγειρική σας, αν αποφασίσατε να κάνετε αντιγήρανση. Τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από τις πρώτες 3 μέρες  στο δέρμα σας και θα είναι τόσο θεαματικά που όλοι θα τα προσέξουν.
Π.χ. στην σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια, μη βάλετε ζάχαρη. Μια κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και λίγη ρίγανη, θα σας δώσουν μια τέλεια σάλτσα σε πέντε λεπτά. Μην ξεχνάτε αν χρησιμοποιείτε στην σάλτσα κονσερβοποιημένα ντοματάκια, να προσθέτετε  μία φρέσκια ντομάτα  περασμένη στον τρίφτη.. Μην χρησιμοποιείτε ασπαρτάμη, γιατί είναι χημικής επεξεργασίας.
Η ζάχαρη μας γερνάει πολύ. Αφήστε τη μόνο για τα γλυκά. Η μαύρη είναι λίγο καλύτερη αλλά καλύτερα να αποφύγετε  αυστηρά και αυτήν.
Αφήστε την ζάχαρη μόνο στα γλυκά και τα κουλούρια σας, που πρέπει οπωσδήποτε να φτιάχνετε μία φορά την εβδομάδα για να γλυκαθεί το σπίτι και οι νοικοκύρηδες. Δείτε τις συνταγές γλυκών μας και δοκιμάστε με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, για σίγουρη επιτυχία και αντιγήρανση. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top