Μαρία Κάλλας, για πάντα

Εκτύπωση Συνταγής


1/10/08

Είναι πολύ σημαντικό σε ένα ραντεβού, σε μία αγόρευση ή σε μία απλή παρουσίαση η φωνή μας να είναι κρυστάλλινα καθαρή. Το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε θα επιτευχθεί ευκολότερα και  εμείς θα ευχαριστηθούμε την διαδικασία στο έπακρο.

Μην ξεχνάτε να οδηγείτε το ακροατήριο σας με τον τόνο της φωνής σας, που πρέπει να είναι χαμηλός και σταθερός. Όταν ο τόνος της συζήτησης είναι σε χαμηλό επίπεδο, προετοιμάζουμε τους παρόντες να υιοθετήσουν τις θέσεις μας. Προσοχή, χαμηλός τόνος δε σημαίνει ότι δεν ακουγόμαστε καθόλου. Χαμηλός τόνος σημαίνει υψηλό επίπεδο, ευγένεια και πολιτισμός, όχι υποτονικότητα και βαριεστημάρα.
Μην ξεχνάτε ότι αυτή η συνταγή εφαρμόζεται και στα ΤΕΤ Α ΤΕΤ ραντεβού με ένα καινούργιο φλερτ ή με έναν παλιό σύντροφο που μας ενδιαφέρει επανασύνδεση.
Ή ακόμα και με τον σημερινό μας σύντροφο ή σύζυγο που πρέπει να τον κρατάμε πάντα σε εγρήγορση και πάντα ενθουσιασμένο (προσέχουμε για να έχουμε).

Ακολουθείστε αυτήν την απλή συνταγή της αγαπημένης μας Ελληνίδας Σοπράνο Μαρία Κάλλας, ακόμα και αν δεν είστε Σοπράνο.

Σε ένα ποτήρι σφηνάκι γεμίζουμε ¾ με καλής ποιότητας ουίσκι. Προσθέτουμε 3 σταγόνες λεμόνι και μία κουταλιά μέλι. Ανακατεύουμε και πίνουμε με μιας το περιεχόμενο. Η ποιότητα και η υφή της φωνής σας θα είναι υψηλού επιπέδου για τουλάχιστον 3 ώρες.

Με πολλή αγάπη,
Από τον Χάρη, που σας λατρεύει!

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top