Αλατοσπήλαιο στο κέντρο της Αθήνας

Εκτύπωση Συνταγής

7/5/2010

Πιθανόν να έχετε ακούσει ότι στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη υπάρχουν αλατοσπήλαια ακόμα και σε κρατικά Νοσοκομεία. Μία επίσκεψη 30 λεπτών στο αλατοσπήλαιο θεραπεύει αναπνευστικά προβλήματα, βοηθά την κυκλοφορία της ενέργειάς μας, μας φτιάχνει τη διάθεση και καταπολεμά τις ρυτίδες. Επιτέλους, για όλους όσους κάνουν botox με 350 euro κάθε τρίμηνο — προτείνουμε αλατοσπήλαιο με 30 euro τη φορά. Θα εξαλείψει τις ρυτίδες σας αλλά κυρίως θα ξεμπλοκάρει τα μπλοκαρισμένα κέντρα σας και θα σας φτιάξει την ψυχολογία!
Είναι αλήθεια ότι σαν DNA οι Έλληνες στην πλειοψηφία έχουμε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Kαιρός να κερδίσουμε την αυτοεκτίμησή μας και να φροντίσουμε τον Ναό μας… Ας αφήσουμε το χρήμα και τη δόξα και ας σκεφτούμε τα υπέροχα απλά πράγματα. Τι είναι σημαντικό για μας; Tα δύσκολα οικονομικά μας θα μας στερήσουν το χαμόγελο; To ότι χωρίσαμε πρόσφατα ή το ότι είμαστε καιρό μόνοι, δεν πρέπει να μας στερούν το χαμόγελο. Άλλωστε όλα τα δημιουργούμε οι ίδιοι. Για να αφήσουμε τις επισκέψεις στους πλαστικούς  και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, κοιτάζοντας την πραγματική ουσία της ζωής μας που είναι να είμαστε ευτυχισμένοι σήμερα με αυτά που σήμερα μπορούμε να απολαύσουμε δωρεάν.
Π.χ που ήρθε η Άνοιξη και μυρίζουν τα βιβούρνα, το αγιόκλημα και το γιασεμί στην Αθήνα. Που αύριο θα φτιάξουμε κέικ και θα μυρίσει σπιτικό το σπίτι μας. Δεν έχω χρήματα για πολλές πολυτέλειες, όμως έχω ενδιαφέρον να δω τις γλάστρες μου που ανθίζουν. Δεν είμαι το πορτοφόλι μου. Κάνω τον αγώνα μου, όπως και όσο καλύτερα μπορώ. Δεν είμαστε όλοι Μεγαλέξανδροι. Σπάστε την πλασματική εικόνα και δείτε την ουσία. Χαμογελάστε στη ζωή και θα σας χαμογελάσει πίσω. Μην παραπονιέστε, ευχαριστήστε για αυτά που σας έχουν δοθεί μέχρι τώρα, δεν είναι και λίγα. Προσευχηθείτε, ζητήστε ότι άλλο ποθείτε. Με το χαμόγελο ανοίγουν όλες οι πόρτες και με το γλυκό στόμα γίνονται οικογένειες και γεννιούνται παιδιά.
Στο θέμα μας τώρα, που για όσους δεν έχουν γκουρού ή ανακαλύψει την κινέζικη ιατρική, τη μεταφυσική αλλά τόσο πολύ χρειάζονται να αλλάζουν ψυχολογία και προτεραιότητες από μέσα προς τα έξω: αλατοσπήλαιο, τώρα!!!
Συνάδελφος μου, πήγαινε για 6 μήνες περίπου 1 φορά την εβδομάδα και μεταμορφώθηκε και εμφανισιακά αλλά κυρίως ψυχικά, ηρέμησε… Ο ιδιοκτήτης, Καθηγητής Στρατηγικής στην ΑΣΟΕΕ Κος Μασούλας, είναι κάτι σαν γκουρού — Άγγελος. Πωλούνται επίσης αλατοπέτρες για το σπίτι με λάμπα στο εσωτερικό (γιατί το αλάτι με την λάμπα λειτουργεί καλύτερα) που έχουν υπέροχο φως για το σπίτι σας. Μετά τις 11.00 το βράδυ, τα φώτα στο σπίτι πρέπει να χαμηλώνουν — μας ηρεμεί και μας κάνει καλό. Εγώ, λόγω τσιγάρου και χρόνιας βρογχίτιδας πήρα 3 φορές αντιβίωση τον Χειμώνα και μετά 3 επισκέψεις στο αλατοσπήλαιο έγινα καλά. Ξαπλώνεις σε ειδική καρέκλα μέσα στο σπήλαιο σε σκεπάζουν με κουβέρτα γιατί κάνει ψύχρα, ακούς μουσική που ανοίγει τα τσάκρας, ενώ παράλληλα γίνεται χρωματοθεραπεία.
Πρέπει να κλείσετε ραντεβού. Εννοείται ότι αγόρασα όλες τις αλατοπέτρες του μαγαζιού για τους αγαπημένους μου φίλους  και συνεργάτες… και για όλα τα σπίτια μου. 
Ξενοκράτους 6 και Φιλελλήνων 7 (μέσα στη στοά) https://saltcave.gr/el/

Με αγάπη, από τον Χάρη, που σας λατρεύει! 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top