Μακριά Μαλλιά, Θέλω

Εκτύπωση Συνταγής

4/2008

Αν θέλετε μακριά μαλλιά και δεν έχετε, θα πρέπει να έχετε πρόβλημα ψαλίδας. Δυστυχώς η ψαλίδα  δημιουργείται από τις πολύ συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Επειδή οι κομμώτριες τοποθετούν το πιστολάκι ακριβώς πάνω στα μαλλιά, ενώ το σωστό είναι μερικά εκατοστά μακριά από την τρίχα, τα μαλλιά κάνουν ψαλίδα  και μεγαλώνουν από δύσκολα έως ποτέ. Ελαττώστε το κομμωτήριο. Μπορείτε να κάνετε πιστολάκι ή ψαλίδι, άφοβα κάθε 3 μέρες στο σπίτι σας. Αυτό εκτός του να βοηθήσει τα μαλλιά και την τσέπη σας, θα σας βοηθήσει να είστε μόνιμα περιποιημένη. Θα γλιτώσετε μετακινήσεις και θα είσαστε πιο παραγωγικοί  και ξεκούραστοι. Θα με θυμηθείτε κάποτε για αυτό. Δικαιολογίες είμαι απεριποίητη, γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο κομμωτήριο, δε θα χωράνε και δεν πρέπει να χωράνε. Τα μαλλιά της γυναίκας πρέπει να είναι πάντα φρεσκολουσμένα και περιποιημένα. Δεν είναι τυχαίο που οι πιο sick γυναίκες χτενίζονται μόνες τους. Η sick γυναίκα είναι πάντα περιποιημένη, ακόμα και όταν βρίσκεται στο σπίτι της και δεν περιμένει κανέναν. Τότε είναι που απρόοπτα κάποιος έρχεται και μένει εντυπωσιασμένος με το πόσο όμορφη είναι μόνιμα.
Αν δεν ξέρετε πως να χτενιστείτε, προσπαθήστε να μάθετε. Είναι πολύ εύκολο και κυρίως θέμα συνήθειας. Μη βαριέστε! Μάσκες με αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο είναι οι καλύτερες και θα σας βοηθήσουν.
Το βάψιμο δεν ενοχλεί τα μακριά μαλλιά. Κούρεμα χρειάζεστε συχνά, ελάχιστα μόνο τις μύτες για να μην χάνετε σε μάκρος. Το κούρεμα τέτοιου τύπου, κορφολόγημα στην ουσία, δεν συνηθίζεται  στα ελληνικά κομμωτήρια. Αν επιμείνετε όμως, θα σας το κάνουν.
Συμπληρώματα για μαλλιά βοηθούν πολύ. Δες εν καιρώ, τα συμπληρώματα του Ροβέρτου Κάλφογλου. Αν είστε έγκυος, πάρτε οπωσδήποτε συμπλήρωμα neodi­carets.
Όχι μόνο δεν θα χάσετε μαλλιά, αλλά θα τα διπλασιάσετε…
Χτενίζετε τα μαλλιά σας με προσοχή, χωρίς απότομες κινήσεις, προκειμένου να μην σπάτε τις τρίχες. Αν έχετε λεπτή τρίχα, χτενίστε  στεγνά μαλλιά μόνο με τρίαινα και ξεμπερδέψτε καλά  με βουρτσάκι αφού βάλετε  μάσκα  μαλλιών  εμπορίου, ακριβώς μετά το λούσιμο και όσο είναι τα μαλλιά βρεγμένα. Καλή επιτυχία, αν ακολουθήσετε τις συμβουλές του Χάρη, σε 6 μήνες θα έχετε υπέροχα μακριά μαλλιά. Και μην ξεχνάτε, τα μακριά μαλλιά ενισχύουν τη  γυναικεία  θηλυκότητα  και  αρέσουν πολύ στους άντρες.
Με πολλή αγάπη, από τον Χάρη, που σας λατρεύει!

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top