Λούσου Σπίτι, Χαζή

Εκτύπωση Συνταγής

4/2008 

Θα κάνουμε ένα παράδειγμα εδώ. Φανταστείτε ότι ένα συνεργείο καθαρισμού έρχεται να καθαρίσει το σπίτι σας και ξεκινάει από το ταβάνι ξεσκονίζοντας και περνώντας με vetex και σαπούνι. Αφού τελειώσει το ταβάνι προχωράει στο πάτωμα, σκουπίζει και σφουγγαρίζει με σαπούνι και νερό. Δε ρίχνει πολλά νερά και τελειώνει γρήγορα. Φανταστείτε τώρα, ένα άλλο συνεργείο καθαρισμού, που μπαίνει με μια μάνικα και βρέχει όλο το σπίτι, βάζει σαπουνάδα  παντού, κάνει τα πάντα λούτσα, στραγγίζει σε μια μεταλλική βάση το διαμέρισμά σας και φεύγει.
Ποιός τρόπος είναι καλύτερος;

Λουστείτε άφοβα, μόνη σας στο σπίτι. Μουλιαστείτε ολόκληρη, το νερό είναι αντιγηραντικό. Πλυθείτε, σαπουνιστείτε και ξανασαπουνιστείτε.

Θα μοσχομυρίζετε και θα τρίζετε από υγεία και καθαριότητα. Η μεγαλύτερη χαζομάρα είναι το πλύσιμο, μισό –μισό. Τα σώμα στο σπίτι, το μαλλί στο κομμωτήριο. Αν σας αρέσει το μασάζ κεφαλής του κομμωτηρίου σας και δεν μπορείτε να το απολαύσετε μόνοι σας, λουστείτε σπίτι και ξαναλουστείτε στο κομμωτήριο. Οι περισσότερες πρόωρα γερασμένες υπάρξεις ακολουθούν τον τρόπο πλυσίματος, μισό-μισό. Αποφύγετέ τον, υποχρεωτικά. 

Με πολλή αγάπη,
Από τον Χάρη, που σας λατρεύει 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top