Γαλακτώματα, Τα καλύτερα

Εκτύπωση Συνταγής


4/2008

Αν είστε κάτω από 30, ξεβαφτείτε ελεύθερα ακόμα και με ειδικά σαπούνια καθαρισμού. Αν είστε πάνω από 30, ξεβαφτείτε με ειδικά γαλακτώματα και για τα μάτια αν τα βάφετε καθημερινά, πρέπει να προμηθευτείτε ένα  ειδικό ξεβαφτικό ματιών. Τα καθημερινά βαμμένα μάτια  ενισχύουν την  θηλυκότητα.
Tα καλύτερα γαλάκτωματα είναι της roc και θα τα βρείτε μόνο στα φαρμακεία. Καταναλώστε άφοβα τόνους από αυτά. Είναι σαν το παλιό καλό κρασί, κορυφαία. Θα θρέψουν την επιδερμίδα σας ‚όσο εσείς ξεβάφεστε . Κάντε καλό μασάζ όσο ξεβάφεστε με το γαλάκτωμά σας.
Στα φαρμακεία και πάλι η νούμερο 2 επίλογή μου Α‑DERMA, γιατί είναι πολύ LIGHT.
To γαλάκτωμα vital, για ώριμες επιδερμίδες της Nivea είναι καλό για ώριμες και νεότερες επιδερμίδες. Όχι το vis­age. Θα τα βρείτε παντού.
Της ΒΟΒΒΙΕ BROWN, το but­ter για ντεμακιγιάζ είναι κορυφαίο αλλά στην Ελλάδα θα το βρείτε μόνο στο πολυκατάστημα Atti­ca. Αν πάτε στο Λονδίνο, δοκιμάστε το ειδικό γαλάκτωμα για ντεμακιγιάζ της REN. Είναι τέλειο …

Ξεβαφτικό ματιών δοκιμάστε  της lan­come το di ficil, της estee laud­er στο γαλάζιο μπουκάλι που είναι πιο λιπαρό, για όσους τονίζουν πολύ τις βλεφαρίδες και τέλος της mac, στα καταστήματα mac ‚που είναι συμπαθητικό και πάντως δεν θα σας βλάψει. Μπορείτε να ξεβάψετε τα μάτια σας και με κοινή βαζελίνη αν δεν σας ενοχλεί η υφή της, είναι οικονομικότερη και βοηθάει στην καταπολέμηση των γραμμών, όμως λιπαίνει πολύ την περιοχή και μπορείτε να ξεβάψετε τα μάτια σας με βαζελίνη, μόνο αν δεν πρόκειται να βγείτε σύντομα από την οικία σας.

Μην ξεχνάτε ποτέ τα πετσετάκια προσώπου που πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά,για να μην λερώνετε τις πετσέτες σας και για να κάνετε την καλύτερη δυνατή ανώδυνη απολέπιση. Υποχρεωτικά. Μην ξεχνάτε και τα σφουγγαράκια προσώπου που επίσης βοηθούν να μην λερώνετε το σύμπαν, όσο ξεβάφεστε.

Το aristonkitchen.gr δεν χρησιμοποιεί scrub προσώπου ποτέ, γιατί είναι επιθετικό. Αν θέλετε να κάνετε scrub στο πρόσωπο αλέστε αμύγδαλα και προσθέστε λίγο νερό, να γίνει χυλός και απολεπίστε ήπια το πρόσωπο σας. Scrub σώματος, υποχρεωτικά. Της ori­gins, στο Κολωνάκι στην οδό Τσακάλωφ δοκιμάστε το θεικό scrub σώματος με ζάχαρη και τα γαλακτώματα για  μετά το μπάνιο σε μεγάλα βάζα ‚είναι όλα υπέροχα με καλύτερο αυτό με την μέντα. Επίσης υπέροχα γαλακτώματα για μετά το μπάνιο τα but­ter του body shop. Kοστίζουν μόνο 13 euro το βάζο και υπάρχουν σε υπέροχα αρώματα με κορυφαία το man­go, straw­ber­ry, ρόζ γκρέιπφρουτ και coconut. Αγοράστε ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας. Θα σας φτιάξουν την μέρα και θα δώσουν διαφορετικό τόνο στην κάθε μέρα  της εβδομάδας σας. Τα scrub του body shop είναι επίσης πολύ καλά και οικονομικά.
Αν επιμένετε για scrub προσώπου, που δε συστήνουμε, δοκιμάστε τουλάχιστον το nev­er a dull moment της ori­gins, πάλι στο Κολωνάκι, που δε θα σας κάνει ζημιά. Πιείτε και ένα cafe στo da capo, είναι ανεβαστικό…

Με πολλή αγάπη,
Απο τον Χάρη, που σας λατρεύει (updat­ed 6/5 /2010)

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top