Tι λιπαρά πρέπει να χρησιμοποιούμε και πού

Εκτύπωση Συνταγής

5/2010 

Τα λιπαρά είναι απαραίτητα για να έχει το δέρμα μας φρεσκάδα και δύναμη. Η εσωτερική λίπανση του οργανισμού είναι πολύ πιο σημαντική από 1000 κρέμες.
α. Στο πρωινό σε επαλείψεις σε μαύρο ψωμί (αποφεύγουμε το άσπρο), χρησιμοπoιείστε τουλάχιστον 82% περιεκτικότητας φρέσκο βούτυρο. Το LURPAK είναι μπροστά τεχνολογικά ακολουθεί ani­mal wel­fare και είναι envi­ron­men­tal­ly friend­ly, καθώς πλαστικό είναι μόνο το καπάκι του. (μία φέτα μαύρο ψωμί με βούτυρο έχει 76 περίπου θερμίδες).

β. Για τις σαλάτες ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο, άψητο φυσικά. Είναι και τα δύο πλούσια σε μονοακόρεστα, το ελαιόλαδο δεν ενδείκνειται για ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες.

γ. Ένα ακόμα καλλυντικό στην κουζίνα σας, το ελαιόλαδο με chili pep­pers, ιδανικό για αντιγήρανση. Για ότι προορίζεται για ψήσιμο ή Sautéing, χρησιμοποιήστε ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Έχει σωστή κατανομή κεκορεσμένων και πολυακόρεστων λιπαρών ουσιών, παράγεται απλά και δεν περιέχει συντηρητικά. Έχοντας στη σύνθεσή του palm oil, την πλουσιότερη πηγή βιταμίνης Ε στον πλανήτη, ελβετικό βούτυρο και νέας εσοδείας μονοακόρεστα σπορέλαια, θα σας χαρίσει υπέροχη γεύση και υπέροχο δέρμα. Το βούτυρο που περιέχει, θα δώσει γαλλική φινέτσα στα φαγητά σας, χωρίς τις τύψεις μίας μεγάλης δόσης βουτύρου. Το βούτυρο ενδείκνυται για υψηλές θερμοκρασίες αλλά το χρησιμοποιούμε με μέτρο.

δ. Για τηγάνισμα, χρησιμοποιήστε καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο, σογιέλαιο ή ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για τέλειες τηγανιτές πατάτες.

ε. Σε φαγητά όπως οι φακές και το σπανακόρυζο σωτάρουμε αν θέλουμε με ελάχιστο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (όχι τις φακές) και προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος ελαιόλαδο, για να μη χάσει τις πολύτιμες βιταμίνες του.

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top