Σπυράκια Τέλος

Σπυράκια Τέλος

Εκτύπωση Συνταγής

4/2010 

Τα σπυράκια είναι ένα θέμα που όλοι λίγο πολύ αντιμετωπίσαμε κάποτε στην ζωή μας και έχει σχέση με την διατροφή που ακολουθούμε. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό αν έχετε σοβαρό πρόβλημα, εκτός από το να δείτε ένα εξαιρετικό δερματολόγο, είναι να μη σπάτε τα σπυράκια χωρίς λόγο και χωρίς να απολυμαίνετε με οινόπνευμα την γύρω περιοχή. Καλύτερο βέβαια είναι, να μη σπάμε καθόλου τα σπυράκια.

Εδώ θα σας συστήσω μία basic θεραπεία  που μου πρότεινε πριν χρόνια, η εξαιρετική πλαστικός χειρούργος Κα Δώρα Πετρακοπούλου που πραγματικά βοηθάει.. Θα έχετε πάντα στο φαρμακείο σας μια κορτιζονούχα αλοιφή όπως η fucidin. Αμέσως μετά την εμφάνισή του, θα επαλείφετε το σπυράκι με κορτιζονούχο αλοιφή για 2 τουλάχιστον μέρες ή παραπάνω. Τις επόμενες μέρες επαλείψτε με αλοιφή  bac­to­ban. Το σπυράκι θα μαραθεί γρήγορα και η περιοχή θα απολυμανθεί με την bac­troban. Προμηθευτείτε και τις δύο από τον φαρμακοποιό σας. Στοιχίζουν ελάχιστα και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές.

Αν πηγαίνετε στο Λονδίνο, επισκεφτείτε μια φορά τον χρόνο την Stein­er, για μία καλή περιποίηση προσώπου και για καθαρισμό που θα σας ωφελήσει. Κοστίζει πάρα πολύ αλλά αξίζει τον κόπο.

Στην Ελλάδα  επισκεφτείτε κέντρο αισθητικής για το οποίο έχετε συστάσεις από άτομο που εμπιστεύεστε και που έχει δοκιμάσει το κέντρο και την αισθητικό που κάνει την θεραπεία προσωπικά. Μην εμπιστεύεστε το πρόσωπό σας σε χέρια τα οποία δεν γνωρίζετε ή δεν έχει  δοκιμάσει κάποιος που εμπιστεύεστε. Διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να εμπλακείτε σε χρονοβόρες και δαπανηρές περιπέτειες.

Με πολλή αγάπη, από τον Χάρη που σας λατρεύει! 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top