Κουλουράκια με Κρασί ή Πορτοκάλι

Εκτύπωση Συνταγής

Υλικά

700–800 gr. αλεύρι

1 φλιτζάνι ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1 φλυτζάνι κρασί ή χυμό πορτοκάλι

1 κουταλιά κανέλα, αν βάλουμε κρασί

1 κουταλιά πορτοκάλι ξύσμα, αν βάλουμε χυμό πορτοκάλι

1 κουταλάκι κοφτό Bak­ing Powder

1/2 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο mix­er το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και τη ζάχαρη. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το κρασί και την κανέλλα ή το χυμό πορτοκάλι μαζί με το ξύσμα.
Ανακατεύουμε λίγο αλεύρι με το αλάτι και το Bak­ing Pow­der, το προσθέτουμε στο μείγμα και μετά όσο αλεύρι πάρει μέχρι να γίνει μαλακή η ζύμη.
Πλάθουμε κουλουράκια και τα ψήνουμε στους 180° C για 25–30 λεπτά. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top