Κουλουράκια με Κρασί ή Πορτοκάλι
Υλικά
700–800 gr. αλεύρι
1 φλιτζάνι ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλυτζάνι κρασί ή χυμό πορτοκάλι
1 κουταλιά κανέλα, αν βάλουμε κρασί
1 κουταλιά πορτοκάλι ξύσμα, αν βάλουμε χυμό πορτοκάλι
1 κουταλάκι κοφτό Baking Powder
1/2 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο mixer το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και τη ζάχαρη. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το κρασί και την κανέλλα ή το χυμό πορτοκάλι μαζί με το ξύσμα.
Ανακατεύουμε λίγο αλεύρι με το αλάτι και το Baking Powder, το προσθέτουμε στο μείγμα και μετά όσο αλεύρι πάρει μέχρι να γίνει μαλακή η ζύμη.
Πλάθουμε κουλουράκια και τα ψήνουμε στους 180° C για 25–30 λεπτά.