Κατάθλιψη, μελαγχολία — έξω από δω!!!

Εκτύπωση Συνταγής

Χριστούγεννα 2011, μια τραγική χρονιά για την Ελλάδα και τους κατοίκους της.. . Η Αθήνα μας βουτηγμένη στην κατάθλιψη. Φίλοι χάνονται, φίλοι τσακώνονται, περιουσίες χάνονται και η ζωή τείνει να γυρίσει σε ρυθμούς του 1960. Τότε που λίγοι είχαν πολλά… και οι πολλοί ζούσαν καλά με λίγα απλά πράγματα… Το χαμόγελό μας πρέπει να επιστρέψει στα πρόσωπά μας…Τι κάνουμε για αυτό; Θα είμαι σύντομος και θα δώσω 10 σωτήρια tips επιβίωσης και εξόδου από αυτήν την τραγική κατάσταση:


Σε σχέση με τα οικονομικά ‑Ζήσε με λίγα και καλά .Ο παππούς μου έλεγε “είμαι φτωχός για να παίρνω φθηνά πράγματα, λίγα και εξαιρετικά, όχι άλλη σαβούρα…”


Σε σχέση με τις σχέσεις κάλεσε 2–3 άτομα μία φορά την εβδομάδα για scotch whisky, fin­ger food και socialising.


Σε σχέση με τα ερωτικά, μην κολλάς σε ένα σύντροφο εκτός αν τον αγαπάς πολύ. Η ζωή είναι μικρή και θέλει διασκέδαση και ανανέωση. Οι μικρότερης ηλικίας ερωτικοί σύντροφοι ανανεώνουν αλλά καταστρέφουν κιόλας. Έλεγχε την κατάσταση και μην κολλάς, γιατί θα κάνεις λάθη πολλά-πάρα πολλά…


Βλέπε συχνά τους γονείς και τους συγγενείς σου — θα σου δώσει δύναμη! 


Ξύπνα πολύ πρωί — δες την Ανατολή — κάνε τζόκινγκ κάθε πρωί και σχεδίασε λεπτομερώς τη μέρα σου. Γίνε ταύρος και πιάσε τη ζωή από τα κέρατα. Μην κυνηγάς τίποτα όπως οι ερασιτέχνες… Φαντάσου μία τίγρη που κυνηγάει ένα ελάφι-παρατηρεί εξονυχιστικά πρώτα και την κατάλληλη στιγμή επιτίθεται. Έτσι να λειτουργείς και συ.


Αγόραζε Ελληνικά Προϊόντα — θα σου δώσει Εθνική Αυτοπεποίθηση. Γιατί να πάρεις Per­ri­er και όχι ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ; Γιατί να πάρεις Fan­ta και όχι ΕΨΑ;


Και τα καλά τώρα, θα τα πω και αυτά… φάρμακα απαγορεύονται κατά της κατάθλιψης από site ή φίλο, όμως κάποιες βιταμίνες που θα σας φέρουν σε καλή ψυχολογία επιτρέπονται. Πάρτε μαγνήσιο κάθε μέρα, Jin­go Bilo­ba κάθε μέρα  για συγκέντρωση, SIBERIAN GINGSENG της SOLGAR κάθε μέρα για ενέργεια αν είστε γυναίκα — ΚΟREAN GINGSENG αν είστε άντρας, ester c plus 1000mg  καθημερινά για αμφότερους, q10 και nevro­bion καθημερινά και τα δύο φύλα. 


Αν είστε πολύ down, κάντε καθημερινά πρωινό ή βραδινό ντους με μυρωδάτο ντους. Μην πίνετε nescafe, frape και άλλα σκουπίδια. Ελληνικό καφέ, χωρίς ζάχαρη εννοείται. Το τσιγάρο επίσης θρέφει την κατάθλιψη. Κόψτε το, είναι pathet­ic.
Αλειφθείτε με λάδι, Βaby­oil ή ότι αντέχει το βαλάντιό σας. Εγώ βάζω baby oil με aloe vera. Θα αυξήσει τον προσωπικό μαγνητισμό σας. Βάλτε λάδι κάθε βράδυ στο πρόσωπό σας να πάρει την κούραση. DAPHNE στα φαρμακεία  είναι πολύ καλά και σε υπέροχα αρώματα αλλά πολύ ακριβά. Μπορείτε να βρείτε λαδάκια από Κυρίες που τα κατασκευάζουν σε πολύ καλές τιμές… 


Ενημερωθείτε, ξεκουνηθείτε, απασχοληθείτε, αφουγκραστείτε, ξεκουραστείτε, γυμναστείτε!!! 

                                                        
19/12/2011

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top