Χάστε βάρος μετά τα 45

Εκτύπωση Συνταγής

Test Δυσανεξίας, ο σίγουρος τρόπος για απώλεια βάρους σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση και σε άντρες άνω των 45 ετών.

Εiναι γεγονός ότι η απώλεια βάρους στην προεμμηνόπαυση και στην εμμηνόπαυση είναι κάτι πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο για τις περισσότερες κοινές θνητές. Και για τους άντρες όμως, η απώλεια βάρους μετά τα 45 είναι εξίσου δύσκολη υπόθεση.

Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν το σώμα τους να αλλάζει δραματικά, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Συνήθως μία γυναίκα σε αυτήν την περίοδο προσθέτει 5- 10 κιλά στο σώμα της χωρίς να το καταλάβει, με τις αναμενόμενες αρνητικές συνέπειες στην υγεία και την ψυχολογία της. Οι δίαιτες σε γυναίκες άνω των 45 χρονών είναι μειωμένης αποτελεσματικότητας και η απώλεια βάρους απαιτεί εξαιρετικά εξαντλητική δίαιτα, που τελικά οδηγεί σε ακύρωση της απόφασης για δίαιτα. Οι δίαιτες με πρωτεϊνικές σκόνες βοηθούν στην γρήγορη απώλεια βάρους αλλά τα κιλά επανέρχονται αμέσως, πολλές φορές πολλαπλάσια και κοστίζουν πολύ.

Οι άντρες μετά τα 45 δημιουργούν συσσώρευση λίπους, συνήθως στην κοιλιά και καθώς δυσκολεύονται να περιορίσουν στο ελάχιστο  το φαγητό τους, παραδίδονται στο νέο τους βαρύτερο εαυτό, ανίκανοι να αντιδράσουν.

Δεδομένου ότι κύριο χαρακτηριστικό της νεότητας είναι το να καταφέρουμε να παραμείνουμε  αδύνατοι, το δικαίωμά μας στην υγεία και στην ομορφιά  δεν πρέπει να εγκαταλείπεται μπροστά σε κανένα ηλικιακό εμπόδιο. Ακολουθούν κάποια tips για ευκολότερη απώλεια βάρους ‚ενώ η κορωνίδα της απώλειας βάρους για γυναίκες  στην προεμμηνόπαυση και εμμηνόπαυση και για άντρες άνω των 45 χρονών, είναι σαφώς το test δυσανεξίας που γίνεται από εξειδικευμένους Βιοπαθολόγους τελευταία και στη χώρα μας και θα παρουσιάσουμε στην συνέχεια .

Έχοντας πάντα στο νου μας να αποφεύγουμε την ζάχαρη, περιορίζοντας το ελαιόλαδο και προσθέτοντας στο καθημερινό μαγείρεμα φυτικά έλαια χαμηλότερης θερμιδικής αξίας, αποφεύγοντας τα πολλά γλυκά, τα ανθρακούχα ποτά και το αλκοόλ, θα καταφέρουμε στην καλύτερη περίπτωση μετά τα 45 μας χρόνια, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες σε προκλημακτήριο, το βάρος μας να μην αυξηθεί δραματικά αλλά σίγουρα να αυξηθεί σημαντικά. Η γιόγκα βοηθάει στην απώλεια βάρους σε συνδιασμό  με ωμοφαγία, σε όσους ταιριάζει αυτή η προσέγγιση. Το τρέξιμο τέλος, είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει κανείς για την απώλεια βάρους αλλά και πάλι με όλα τα παραπάνω tips το αποτέλεσμα δεν είναι θεαματικό.

To Τest Δυσανεξίας γίνεται από εξειδικευμένους  Βιοπαθολόγους με την εξέταση αίματος των ενδιαφερομένων και αναφορικά με την αντίδραση του οργανισμού τους στο σύνολο των τροφών που αποτελούν την διατροφή  ένας μέσου ενήλικα. Έτσι, μετά το Τest γνωρίζουμε τι μπλοκάρει τον μεταβολισμό μας και το αποφεύγουμε για περίοδο 3 μηνών περίπου.

Ένας ενήλικας μπορεί να εμφανίσει δυσανεξία σε μερικές ή περισσότερες τροφές. Αποφεύγοντας τις συγκεκριμένες τροφές, χάνει βάρος εύκολα, γρήγορα, χωρίς να πεινάει και χωρίς να υποφέρει. Μπορεί εύκολα να φτάσει τα κιλά που είχε στην ηλικία των 30 χρονών με εκπληκτικά αποτελέσματα στην εμφάνιση και την ψυχολογία. Είναι ένα ακριβό test, στoιχίζει περίπου 250 euro και προτείνεται να γίνεται κάθε 3 με 4 χρόνια.

Για μένα ήταν τα πιο καλοξοδεμένα χρήματα των τελευταίων 47 μου χρόνων και είμαι ευγνώμων στη φίλη μου Κάλια Η . που μου αποκάλυψε το μυστικό της υπέροχης άχρονης σιλουέτας της.

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, ως το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

Προσωπικά  επισκέφθηκα τον Βιοπαθολόγο Κο Ιωάννη Μεργιάνο του Ινστιτούτου Αισθητικής MED FRESH  των Ιατρών Ελίνα Κουτσούκου-Ιωάννη Μεριάνου, τηλέφωνο 6984111335 και εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις, την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα του προγράμματος τους.

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top