O Chef Bασίλης Καλλίδης μαγειρεύει με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Εκτύπωση Συνταγής

O αγαπημένος Chef Βασίλης Καλλίδης, είναι ο πρώτος Έλληνας chef που παρουσιάζει στις 29/9/2014 εκτέλεση συνταγής με το προϊόν μας ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ στην τηλεόραση του ALPHA.

ΑRISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ - το προϊόν που αδιάλειπτα παράγεται στην Ελλάδα  από το 1903, με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές και τις αγνότερες πρώτες ύλες, εξάγεται σε πλήθος χώρες και δημιουργεί φανατικούς οπαδούς σε διαφορετικές κουλτούρες.
Συντονιστείτε μαζί μας στην εκτέλεση της συνταγής ΜΗΛΟΠΙΤΤΑ ΖΑΓΟΡIΟΥ στις 29/9/2014, ώρα 13.45 μ.μ. στην πρεμιέρα της Ελένης και  στην εκτέλεση της συνταγής ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ την 1/10/2014, ώρα 13.45 μ.μ., στην τηλεόραση του ALPHA, πάντα στη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πολλά tips μαγειρικής θα αποκαλυφθούν για τους φίλους του καλού σπιτικού φαγητού, ενώ 4 υπέροχα σερβίτσια VERSACE θα κληρωθούν στους φίλους της εκπομπής. 


Αφιερώνουμε την πρώτη μας εμφάνιση στις 29/9/2014 στον Ιδρυτή μας Σωτήριο Θεμ. Καμηλάρη και στον υιό του Κλέωνα Σωτ. Καμηλάρη, που αμφότεροι βρίσκονται στον Ουρανό, με την ευχή να είναι συντονισμένοι και αυτοί μαζί μας, να είναι ευχαριστημένοι με την επιλογή του Mas­ter Chef Bασίλη Καλλίδη και η εμφάνιση αυτή, να έχει την ίδια επιτυχία και απήχηση στο κοινό και ακόμα μεγαλύτερη, με τις δικές τους επιλογές και την καταπληκτική απήχηση του προϊόντος μας στις μέρες τους.
Τέλος, στον Chef Bασίλη Καλλίδη, που μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ στον κλασσικό μας Χαρίλαο — τη μορφή στο κουτί μας — που  οι νεότεροι τον ονομάσαμε ΗΑRRIS, ευχόμαστε από καρδιάς οι συνταγές του να γίνουν κλασσικές, όπως οι συνταγές του μεγάλου δημιουργού της σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας Νικόλαου Τσελεμεντέ αλλά και της Χρύσας Παραδείση, φίλων του ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ που έδωσαν τη θέση του ελαιόλαδου στο βούτυρο, φυτικό ή ζωικό και άλλαξαν τη γεύση της Ελληνικής κουζίνας ριζικά. Συνταγές που όλοι αγαπήσαμε και εξακολουθούμε να αγαπάμε!
Σε όσους προσπαθούν συστημικά ή από βλακεία να φτιάξουν μπεσαμέλ  και μαγιονέζα με ελαιόλαδο, τι απαντώ; Για αυτήν την περίπτωση ο Χάρης συστήνει εντατική μελέτη Τσελεμεντέ ή Χρύσας και  θυμίζει στους πρώτους ότι όποιος έχει τιμή, δεν έχει αξιοπρέπεια και αναφορικά με τους δεύτερους σηκώνει τα χέρια ψηλά.


HARRIS is back, με τα κλασσικά προϊόντα ραφιού ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ και πολλά νέα καταπληκτικά προϊόντα να έρχονται σύντομα στα ψυγεία των super mar­ket!

Non Nobis DomineNon NobisSed Nomi­ni Tuo Da Glo­ri­am” 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top