Ζυμαρικά με Ρικότα και Roquefort
Υλικά
Πέννες ή Φιογκάκια
5 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
2 κουταλιές κοφτές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
250 gr. ρικότα ή ανθότυρο
αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
½ φλυτζάνι από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά
100 gr. Roquefort
¾ φλυτζανιού κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
της Ελίνας Γεωργίου
Σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε το νερό και τη ρικότα. Ανακατεύουμε να λιώσει το τυρί, προσθέτουμε κρέμα, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το Roquefort λιωμένο. Βράζουμε 2 ‑3 λεπτά σε σιγανή φωτιά. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα μακαρόνια.