Tiramisu
Υλικά
400 gr. σαβαγιάρ
400 gr. τυρί κρέμα mascarpone
4 κουταλιές ζάχαρη για το mascarpone
γάλα
καφές φίλτρου σε σκόνη
Cognac
3 κρόκους
4 ασπράδια
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπωλ γάλα, καφέ φίλτρου σε σκόνη και Cognac. Βούταμε τα σαβαγιάρ στο μείγμα για ένα δευτερόλεπτο και τα βάζουμε σε φόρμα. Ανακατεύουμε το mascarpone με τη ζάχαρη και με τους τρεις κρόκους. Χτύπαμε τα ασπράδια πολύ καλά στο μίξερ για να γίνουν μαρέγκα. Ενώνουμε την κρέμα με το mascarpone μαζί τη μαρέγκα και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε την κρέμα πάνω από τα σαβαγιάρ στη φόρμα, βάζουμε ξανά σαβαγιάρ και άλλη μια στρώση κρέμας και πασπαλίζουμε με κακάο.