Σουφλέ Καλαμποκιού της Ιωάννας Μουνδρέα
Υλικά
3 κονσέρβες καλαμπόκι
300 gr. γραβιέρα Αμφιλοχίας
300 gr. GOUDA τριμμένο
300 gr. ΚΑΣΕΡΙ ΔΙΒΑΝΗ ή ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
3 κούπες CORN FLAKES
500 gr. κρέμα γάλακτος
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για επάλειψη του πάτου του Pyrex
Εκτέλεση
Η φίλη μας Ιωάννα Μουνδρέα είναι εξαιρετική μαγείρισσα και την ευχαριστούμε για την υπέροχη συνταγή της.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά (σουρώνουμε το καλαμπόκι να φύγει το νερό) σε ένα μεγάλο μπωλ.
Αλείφουμε το Pyrex με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, στρώνουμε τα υλικά από πάνω και περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 25 λεπτά. Καλή όρεξη.