Για τα μελομακάρονα
1 κιλό Αλεύρι γ.ο.χ.
200 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. Κανέλα
1 κ.γ. Γαρύφαλλο
1 Πορτοκάλι (ξύσμα)
1/2 Λεμόνι (ξύσμα)
1 κ.γ. Σόδα μαγειρική
200 γρ. Φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
500 ml. ARISTON, REON — ΡΕΥΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ BOYTYΡΟΥ
Υλικά για το σιρόπι
500 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
500 γρ. Μέλι
500 γρ. Νερό
1 Ξυλάκι κανέλας
1/2 Πορτοκάλι (ξύσμα)
1/2 Λεμόνι (χυμός)
Παρουσιάστηκε στις 15.12.2023 στην εκπομπή BREAKFAST@STAR με την Ελένη Χατζίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και chef τον Σταύρο Βαρθαλίτη
Για τα μελομακάρονα
Για το σιρόπι