Ο Πατριάρχης της οικογένειας Καμηλάρη, Σωτήρης Θεμ.Καμηλάρης (1910–1994) με την εγγονή του Άννα-Μαρία

Ο Πατριάρχης της οικογένειας Καμηλάρη,
Σωτήρης Θεμ.Καμηλάρης (1910–1994)
με την εγγονή του Άννα-Μαρία

Το προϊόν μας ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 5% ΒΟΥΤΥΡΟ αποτελεί την ναυαρχίδα των προϊόντων μας σε επαγγελματικά προϊόντα που απευθύνονται στη μαζική εστίαση, αλλά και σε καταναλωτικά που απευθύνονται στις οικογένειες.

Το εικαστικό ARISTON με τον εύζωνα και εικονοποιημένο το 10 στα χέρια του, προστέθηκε το 1946 στο παλαιότερο σήμα μας χωρίς απεικόνιση, από τον διακεκριμένο σκιτσογράφο Βύρωνα, γνωστό για τα σκίτσα του στις Αθηναϊκές εφημερίδες κατά την δεκαετία του 40.

Έκτοτε θα τον βρείτε στα προϊόντα μας ως σύμβολο φιλοπατρίας, αλλά και ως τιμή στην ελληνική ψυχή μας και τις διαχρονικές αξίες που υπηρετούμε, με κορωνίδα την αριστεία.

Η συνταγή μας αναδιαμορφώθηκε το 1947 από τον κορυφαίο Χημικό Ρένο Σαχπελή και κυκλοφορεί απαράλλακτη ως και σήμερα σε λευκοσιδηρές και πλαστικές συσκευασίες 400 gr, 670 gr, 5 kg, 9 kg, 16 kg και 25 kg.

Παράγεται από μείγμα φυτικών ελαίων και βούτυρο γάλακτος, ώστε το τελικό προϊόν να έχει 24 διαφορετικής θρεπτικής αξίας λιπαρά, που εγγυώνται την καλή υγεία, ενώ παράλληλα κάνουν το φαγητό εξαιρετικά εύπεπτο και πολύ ελαφρύ.

Σε οτιδήποτε ψήνεται χαρίζει υπέροχη γεύση και το ευγενικό άρωμα βουτύρου του καλού σπιτικού φαγητού.

Με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 5% ΒΟΥΤΥΡΟ, φτιάχνετε τα ωραιότερα …
αυγά τηγανιτά, ομελέτες, κρέπες, σωτάρισμα λαχανικών, πατάτες — μελιτζάνες τηγανιτές, μπεσαμέλ, σάλτσες συνοδευτικές κυρίως πιάτου, αλλά και σάλτσες για spaghetti, παραδοσιακές πίττες, ρύζι ελληνικό, ινδικό, περσικό, πατάτες φούρνου, αρακά με κρεμμυδάκι και άνηθο, μουσακά, παστίτσιο, κινόα, κους κους, κατσικάκι στο φούρνο, κρέας κοκκινιστό κατσαρόλας, λεμονάτο, κρασάτο … για να τηγανίσετε τα chicken nuggets σας, ακόμα και για να φτιάξετε σπιτικά pop corn.

Η αξεπέραστη συνταγή μας περνά από γενιά σε γενιά, ενώ οι αξίες μας της συνέπειας, της συνέχειας και της σταθερότητας, διακρίνουν όχι μόνο το πρώτο, αλλά και τα μεταγενέστερα προϊόντα της οικογένειας ARISTON.

τα video μας

τα video μας

Scroll to Top