Κινέζικο Μπρόκολο με Oyster Sauce

Υλικά

Κινέζικο Μπρόκολο

φρέσκο ψιλοκομμένο ginger

1 κουταλάκι ζάχαρη

1 κουταλιά ζωμό κότας

Oys­ter sauce (**)

Εκτέλεση

Βράζουμε το μπρόκολο στον ατμό για 3 λεπτά. Σε ένα wok, σοτάρουμε το gin­ger ανακατεύοντας για μισό λεπτό. Προσθέτουμε το μπρόκολο, τη ζάχαρη και το ζωμό. Ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό ακόμα. Περιχύνουμε με oys­ter sauce (**) και σερβίρουμε. 

(**) Oys­ter Sauce: Σκούρα παχύρρευστη σάλτσα που παράγεται από στρείδια, άλμη & άρωμα uma­mi. Την βρίσκουμε στα del­i­catessen και στα gourmet τμήματα των μεγάλων super markets. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top